Foredragsholdere
og debattanter 2023

 

Assad Siddique er utdannet Eiendomsmegler fra BI, men har de siste 18 årene livnært seg som skuespiller. Han har spilt i både teater, filmer og tv-serier, deriblant fast rolle i Hotel Cæsar i 3,5 år.  

I år som i fjor er det Assad Siddique som vil lose oss gjennom konferansen, med flere spennende innslag underveis. Han var Norges første flerkulturelle eiendomsmegler, første flerkulturelle barneprogramleder (Midt i Smørøyet), og den første norsk pakistaner til å spille hovedrolle på Nationaltheatrets hovedscene (den prisbelønte forestillingen Krenket). Assad har gått mye mot strømmen, er levende opptatt av innovasjon og av å se muligheter der andre ser utfordringer, og engasjeres ofte som foredragsholder og konferansier. 

Jan L. Andreassen er sjefsøkonom i Eika Gruppen, med bred erfaring fra norsk finans. Kanskje Norges mest frittalende sjefsøkonom?

Isabelle er gründer av Equality Check og teknologievangelist. Isabelle er kåret til «Inspiring Fifty Women in Tech». Hun er en engasjerende og inspirerende foredragsholder innen temaene teknologi, mangfold og likestilling. 

Trond Wetlesen er seksjonssjef i arbeids- og velferdsdirektoratet. Han leder avdeling som har ansvar for arbeidsmarkedstiltak i NAV og skal sørge for at regjeringens bevilgning på 10 milliarder kroner i året til tiltak og virkemidler brukes best mulig. Særlig skal NAVs arbeidsmarkedstiltak bidra til at flere personer kommer inn i varige arbeidsforhold samt bidra til å senke terskelen for arbeidsgivere til å inkludere personer med ulike utfordringer i sine bedrifter.

Det siste året har det skjedd mye for gutta på Sulerud, ikke nok med at de vant fjorårets Innovasjonspris, i år vant de også førstepremien i Landbrukets Bærekraftspris. Terje og Gulbrand forteller hvordan det har gått med dem siden de var prisen i fjor.

Jannike er Markedssjef i Great Place To Work og har lang erfaring innen kommunikasjon og employer branding. Hun er opptatt av hvordan verdien av effektiv kommunikasjon kan styrke forholdet mellom bedrifter og deres ansatte, kunder og markedet. I Great Place To Work brenner hun for å skape gode arbeidsplasser - for alle, og tror på at en sunn arbeidskultur og tillitsbasert ledelse er avgjørende for å fremme trivsel og produktivitet blant ansatte. Jannike er utdannet gjennom Handelshøyskolen BI og har erfaring fra teknologi og finansbransjen.  

Grunnlegger og tidligere daglig leder i Møller Medvind. Lang fartstid som leder i næringslivet og har alltid vært opptatt av de ressursene som finnes i utenforskapet.

Henrik Holum er gründer og daglig leder i IT-konsulentselskapet bspoke, som har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass i 2022 og 2023. Han startet sin karriere som utvikler, men han fant ikke noe selskap som hadde alt han lette etter hos en arbeidsgiver. Så, hvorfor ikke starte sitt eget selskap?

Chisom er en økonom, en mangfold-og rettferdighet, inkludering og tilhørighet (DEIB)-strateg, og en tre ganger grunnlegger av innvirkningsdrevne selskaper. Hun har over 14 års erfaring med å jobbe med organisasjoner som EU-kommisjonen, De forente nasjoner, ExxonMobil og The Economist Group. Chisom er analytisk og en dataentusiast. Hun brenner for å avhøre det tverrsektorielle forholdet mellom samfunnets innbyggere, ressurser, produksjon, teknologi, distribusjon og produksjon. Hun låser opp komplekse systemer effektivt, tolker data, forutsier sosioøkonomiske trender og forsker.


Etter å ha bodd og jobbet i 7 land på 3 kontinenter, er hun svært tilpasningsdyktig til forskjellige omstendigheter og mennesker, og trives i usikre miljøer.


Som grunnlegger av Diversify og Diversify Consult, jobber Chisom og hennes team med selskaper, institusjoner, myndigheter og sivilsamfunn for å utvikle bærekraftige DEIB-strategier og bygge inn målbare initiativer for mangfold og inkludering på arbeidsplassen og i samfunnet. I tillegg lanserte Diversify i 2022 Diversify Nordics Summit, den største konferansen i Norden som samler tverrsektorielle interessenter for å forsterke DEIB i Norden og utover.


I 2020 grunnla hun HerSpace, et mangfoldig og inkluderende samskapingssamfunn for alle kjønn, med spesielt fokus på kvinner og ikke-binære mennesker. I 2022 lanserte HerSpace HerTech, Women in Tech-inkubator, for kvinneledede selskaper, med fokus på inkludering av ulike grunnleggere.


Chisom er en tankeleder i DEIB og en lidenskapelig talsmann for mental helse og velvære. Hun skriver ofte om DEIB og rettsrelaterte emner, noe av arbeidet hennes er publisert på Forbes.

Daglig leder Ungt Entreprenørskap Viken som brenner for entreprenørskap i utdanningen, verdiskaping, samspill og skaperglede.

 

Elisabeth Gifstad Michelsen er en norsk offiser med generalmajors grad. Hun var sjef for Heimevernet (HV) i 2019–2023. I mars 2023 ble hun utpekt til å følge opp arbeidet mot mobbing og seksuell trakassering (MOST) i Forsvaret. Hun har bakgrunn fra Hæren og har hatt stillinger også på fellesoperativt nivå, så vel som i internasjonale operasjoner i Irak og Afghanistan.

SPONSORER Gardermokonferansen
​SAMARBEIDSPARTNERE